Pose

Posestørrelse - 12 og 6 kg?

Vi startede i Valhalla Petfoods ud med 12 Kg poser, og vi udvidede i 2022 med nye 6 Kg varianter der alle giver følgende fordele:

  1.  Økonomi
  2. Lager
  3. Anvendelse
  4. Sikkerhed
  5. Effektivitet


  1. I henhold til Økonomien er det vigtigt at vi rammer en posestørrelse der er let at pakke, let at fylde, og som ikke kræver hverken specialbygget emballage eller maskineri, da alle disse koster på miljøfronten. 12 Kg poser er effektive i produktionen, de er nemme at pakke, og vi kan specialdesigne dem på miljøvenlig vis. Alt dette holder den endelig udsalgspris nede, så vi kan tilbyde jer sundt Valhalla til en god pris.

  2. I forhold til Lageret er det vigtigt at poserne er lette at håndtere og holdbare, og begge krav dækkes fint af vores valgte emballage.

  3. Vi har indgående kendskab til branchen og hverdagen som hundeejer, gennem både vor omgangskreds, arbejde, samt vore egne hunde. Det vigtige for kunden er, ud over kiloprisen (der altid er ringere på mindre poser), at posen er håndterbar samt at maden kan holde sig, så man kan få det brugt inden for rimelig tid.

  4. Med Sikkerhed mener vi at risikoen for at der sker fejl både i produktionen og under pakkeriet er betydeligt mindre når der kun findes 2 størrelse poser. Det vil altid gøre det lettere for os at sikre at kunden modtager det bestilte, samt tillader os en udvidet kvalitetskontrol på poserne.

  5. I forhold til Effektivitet er 12/6 Kg poser et perfekt valg fragtmæssigt. Hjemmeleveringer må ikke veje mere end 25 kg, hvilket præcis giver plads til 2/4 poser Valhalla samt emballagen, inden for grænsen. Det betyder at vi kun tilbyder den bedste leveringsservice (direkte til døren), og at man kan optimere processen ved at fylde kasserne bedst muligt, til gavn for både pris og miljø.

Slutteligt vil vi nævne at vi altid gerne hører fra jer, og hvis i har input til posestørrelser og ønsker, hører vi dem gerne, så kontakt os endelig!

Kontakt Os